ÖZEL BALKANLAR KOLEJİ PENDİK İLKOKULU

• 2021-2022 eğitim öğretim yılında faaliyete başlayacak olan ilkokulumuzda, başarısını kanıtlanmış Balkanlar Koleji eğitim kalitesiyle, çoklu zekâ kuramını uygulayarak öğrenme becerilerini artırmak ve BİLSEM (Bilim Sanat Merkezi) modelli eğitim vermek üzere Pendik’te açılıyor. Üstün Yetenekli çocuklarımızın, bu yetenekleri doğrultusunda gerekli ATÖLYE çalışmaları yapılarak ülkemize geleceğin en iyi ve en başarılı öğrencilerini yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.
  • Uzman kadromuz ile Pendik’te fark yaratacak olan okulumuz aynı zamanda ülkemize de örnek model oluşturacaktır. Öğrencilerimiz için güvenli, mutlu ve huzurlu okul ortamında, ATÖLYE ve KLUPLER oluşturulmuştur.
  • 6 dönüm üzerine kurulmuş olan okulumuz, geniş bahçesi ve doğal ortamda botanik bahçesiyle huzur, güven içinde
    doğa çalışmalarına olanak sağlamaktadır. 300 kişilik yemekhanemiz mevcut olup
    yemekler okulumuzda hijyen kurallarına uygun olarak üretilmektedir.  Öğrencilerimize kahvaltı ve yemekleri bu anlayış içerisinde verilmektedir.
  • Okulumuzun anlaşmalı olduğu servis firması alanında profesyonel olup, güvenilir bir şirkettir. Gerekli tüm güvenlik ve hijyen tedbirlerini almaktadır.
  • Derslerimiz sabah 08.30 da başlayıp 16.30 da bitmektedir. Çalışan velilerimiz için 18.00 a kadar etüt hizmeti verilmektedir.
  • Gerekli tüm güvenlik ve hijyen tedbirlerini almaktadır.